Logo Image Shipping Banner

Priserna visas Exkl moms.

Sköljmedel COMFORT Sensitive pro 5L
Artikelnr: 1532788#kampanj
Antal per FP: 1 St
  Lagervara

Förläng livslängden på dina kläder och tyger genom att lägga till Comfort-sköljmedel i din tvättrutin. Denna krämiga och fylliga vätska skyddar tyget från att gå sönder, ludduppkomst, slitage orsakat av tvättmedel och regelbunden användning. Mjukmedlen mjukar upp och minskar skrynklorna i kläderna samtidigt som de skapar en naturlig barriär som reducerar statisk elektricitet. Detta sparar tid och energi eftersom kläderna blir mindre skrynkliga och mycket lättare att stryka.

Det är enkelt att tillsätta sköljmedlet i ditt vanliga tvättprogram eller använda det vid handtvätt av mer känsliga textilier. Kläderna kommer att kännas märkbart mjukare och lenare mot huden och den doftfria formulan garanterar att det inte irriterar personer med känslig hud.

Detta alternativ på 5 l är ett idealiskt val för användning i hemmet eller på större företag och allmänna platser såsom hotell, skolor eller sjukhus. Dunkbehållaren är utformad för att ta upp minimalt med utrymme samtidigt som den är enkel att komma åt, transportera, använda och förvara.
Skyddar textilier från blekning och slitage
Håller kläderna smidiga och mjuka
Parfymfritt, för känslig hud
Gör klädunderhållet enklare över tiden
Förhindrar statisk vidhäftning
Motstår skrynklor och gör strykningen lättare
Lämplig för maskin och handtvätt
Professional Business Solutions-serien
Praktisk behållare som är lätt att använda och förvara
Biologiskt nedbrytbar
Doft: Oparfymerad
Färg: Genomskinlig
Kapacitet: 5 L

95 Kr